Испански сайтове за запознанства

Класация на най-посещаваните и безплатни, испански сайтове за запознанства. Всички сайтове в списъка имат английски интерфейс и голяма част от потребителите им говорят английски.

 • Amigos

  Амигос има огромна база от потребители – близо 8 милиона испанско говорящи търсещи запознанство, среща или дългосрочна връзка. Сайтът предлага богат избор от инструменти, за да направите профила си по-атрактивен и да намерите най-подходящия за вас партньор. Към сайта има още чат, блог и изключително активен форум.

 • Latin Love Search

  Latin Love Search е безплатен сайт за запознанства с голяма база от потребители. Изпаноговорящата общност на сайта е представена от много страни включително Испания, Мексико, Бразилия, Колумбия, Перу, Пуерто Рико и други. Популярните функции на сайта включват фото галерии, езиков преводач, онлайн чат, аудио и видео поздрави, както и E-mail функция.

 • Latin American Cupid

  С повече от един милион регистрирани потребители, сайтът е чудесно място, където да откриете своята латино половинка. Видео чат, инстантен месинджър, фото галерии и куп други екстри са на помощ в търсенето на любовта.

 • Latina Romance

  Latina Romance изисква продължителна и подробна информация при първоначалната регистрация, но всичко това е с цел да представите себе си цялостно, за да намерите най-подходящите за вас хора. Сайтът поддържа много активни чат стаи и форум, в които хората постоянно пишат или качват снимки и клипове. Сайтът предлага и уникална функция, позволяваща да качите свои снимки, но сами да избирате за кого да бъдат видими и за кого не.

 • Latin Date Link

  Това е широко разпространен сайт за запознанства, който твърди, че е направил намирането на сродна душа много по-лесно и бързо от всички останали сайтове. Уникална за сайта е опцията „двупосочно съвпадение”, която показва профили със сходни на вашите интереси на база подробната информация, която сте попълнили при самата регистрация.

Търсенето на половинка от испаноговоряща страна никоа не е било по-лесно с помощта на горните сайтове. Регистрирайте се напълно безплатно във всеки от тях, за да увеличите вероятността за успех.


Сайта използва бисквитки. Виж подробности