Немски сайтове за запознанства

Сцената на онлайн запознанствата в Германия е доста голяма. Също като САЩ и Канада в Германия има огромен брой сайтове за запознанства и в тази статия ще обсъдим най-добрите от тях.

 • Edarling.de

  Това вероятно е най-добрия сайт за запознанства в Германия и е считан за един от най-посещаваните в цяла Европа. Регистриран през 2009 година расте с всеки изминал ден. В момента обслужва общо 13 държави на стария континент. Платформата е лесна и удобна за потребителите, което я прави идеален избор за начинаещите в онлайн запознанствата.

 • Elitpartner.de

  Регистриран през 2004 година с повече от четири милиона потребителя, това е вторият най-добър сайт в нашата класация. За разлика от повечето подобни сайтове тук регистрацията не е скучен и монотонен процес, а точно обратно – представлява тест изпълнен със забавни и интересни въпроси, които целят да определят вашите положителни и отрицателни качества.

 • Friendscout24.de

  Това е третият най-добър сайт в нашата класация. Негово предимство е подробната му търсачка, която позволява да търсите своя потенциален партньор по всякакви възможни критерии. Други полезни функции са персоналните тестове и седмичната класация. Интерфейса е удобен и не затормозяващ.

 • Parship.de

  Сайта е платен, което първоначално погледнато е минус, но от друга страна това е предпоставка да срещнете хора със сериозни намерения и желание за връзка. В края на краищата никой не плаща, просто за да си губи времето. Повечето членове са изключително доволни и твърдят, че тук успешно са открили своята половинка за разлика от други места. Има обичайните функции за сайт за запознанства.

 • DatingCafe.de

  Сайта е уникален със своята проверка за самоличност. Тук няма да срещнете фалшиви профили защото регистрацията изисква да потвърдите своята самоличност и години чрез представяне на паспорт или друг официален документ. Усеща се липса на членове между 20 и 30 години, но пък изобилства от хора в активна възраст – 30 до 40 години.


Сайта използва бисквитки. Виж подробности