Руски сайтове за запознанства

Списък на петте най-големи и известни руски сайтове за запознанства. Ако сте мъж и си търсите половинка, шанса да я откриете в Русия е голям. Рускините са много по-отзивчиви, любезни и контактни от българките. Според повечето български мъже рускините са най-красивите жени в света, така че не губете време, а се потопете в света на руските интернет запознанства.

 • mamba.ru

  Един от най-старите руски сайтове за запознанства със солидна база от близо десет милиона потребители. Разполага с всички стандартни функции за един сайт за запознанства, както и с много статии в областта на романтиката и любовта. Огромната база на Mamba разбира се има своето предимство пред останалите сайтове, защото вероятността да намерите подходящи за вас партньори е по-голяма. Наскоро създателите на сайта добавиха и допълнителни функции, като анкети, хороскопи, дневници и други. За съжаление част от споменатите функции се заплащат.

 • loveplanet.ru

  Основен конкурент на „мамба“ и е трудно да се определи кой от двата е водещият сайт. Регистрирани са повече от 11 милиона юзъри, а онлайн винаги има десетки хиляди. Освен стандартните услуги, сайтът предлага и значителен брой допълнителни, полезни функции. Някои от тях са: чат, форум, дневник, музика, предаване на живо(можете да направите собствен „канал“), фотоалбуми(включително и за пълнолетни), модули за коментари, конкурси за красота и лична пощенска кутия. Като минуси на сайта могат да бъдат посочени: Невъзможността да си изтриете профила безплатно(разбира се винаги можете да изтриете снимките си), както и изключително бавното одобряване на вашите снимки(отнема до няколко дни).

 • dating.ru

  По посещения сайтът отстъпва на горните два, но все пак има ежедневни посещения от около две хиляди човека. Той е семпъл сайт, без излишни подробности, но с висока техническа поддръжка. Лишен от "мъртви профили" и неадекватни личности. В сайтът можете да намерите единствено услуги свързани със запознанствата. Притежава уведомление на електронната поща, както и възможност за филтриране на писма с интимни предложения. Публикуваните от вас снимки или видео се одобряват от модератора на сайта до два дни.

 • my.mail.ru

  Нещо средно между социална мрежа и сайт за запознанство. Базата за контакти е огромна. Средно на ден го посещават около 70 000 човека. Сайтът е безплатен и ви дава възможност да търсите по категории. Удобен е защото можете да откриете свои съученици или колеги освен множеството непознати. Неудобство в сайтът е чата и преглеждането на снимки. Друга слабост е, че трудно можете да изкарате някого от приятелите си щом като веднъж сте го приели.

 • rudate.ru

  Сайт създаден специално за тези, които търсят запознанство с чужденец. Предлага стандартно търсене по интереси, онлайн преводач и функции за помощ. Гарантира се, че информацията за вас ще бъде разпространявана единствено пред чуждестранни потребители, както и ви обещава, че за всяко изпратено от вас писмо в продължение на месец, ще получите три предложения за брак. За да докаже своята успеваемост, сайтът предлага рубрика "истории на успеха". Като информация се изисква да въведете възраст, град, страна, деца и други такива, както и адрес и телефон, за да могат да ви изпращат приятни изненади като цветя и подаръци.


Сайта използва бисквитки. Виж подробности