Снимките в сайтовете за запознанства

Неизменна част от всеки интересен профил несъмнено са снимките. Без тях шансовете някои да се заинтересува от вас са минимални, а дори и да го направи няма как да придобие реална представа с кого комуникира. Съгласете се, че и вие не бихте писали на човек, за чиято външност нямате представа освен ако не сте толкова отчаяни. Едва ли искате да ви пишат хора, които нямат друга алтернатива. Разбира се ако имате основателна причина да не публикувате свои фотографии, то постарайте се да я направите достояние и на останалите. Нека знаят, че нямате снимки не защото изглеждате зле. В такъв случай винаги можете да опишете своята външност само с думи.

След като вече сте решили да зарадвате останалите потребители на сайта с блясъка на цялата си красота, то вероятно ще се сблъскате с редовния въпрос : „Какви снимки да сложа?" Разбира се това е въпрос на личен избор, но има няколко препоръки, които е хубаво да следвате:

  • Не слагайте стари снимки – колкото и да се харесвате на някоя стара снимка не правете глупостта да я публикувате след като вече не изглеждате така. Избирайте актуални снимки, които ви представят по начина, по който изглеждате сега. Едва ли искате да прочетете разочарованието в очите на човек с когото излизате на първа среща, когато осъзнае, че сте го измамили с остаряла снимка.

  • Не прекалявайте с фотошопа – разбира се всеки се старае да представи външността си по най-привлекателен начин и понякога прибягва до помощни средства. Често се харесваме на някоя снимка, но в последствие забелязваме например, че имаме ужасна пъпка на носа. В тези моменти софтуера за корекция на снимки е незаменим помощник, но прекаляването с него може да ни изиграе лоша шега. Не се изкушавайте след премахването на грозната пъпка да смените и цвета на очите си или вълшебно да отслабнете с 40 килограма. Все пак целта на интернет запознанствата е те рано или късно да се прехвърлят в реалността. По-добре да ви харесат такива каквито сте отколкото да се разочароват по-късно.

  • Слагайте снимки в цял ръст – външността на човек не се състои само от неговото лице или очи. Хората биха искали да придобият по-пълноценна представа за вас.

  • Слагайте повече снимки – както вече писахме всеки би искал да придобие богата представа за външността ви, а каква по добра възможност да му предоставите от богатия избор на изображения.

  • Публикувайте по-интересни фотографии – те могат да дадат представа не само за външността ви, но и за вашата личност като цяло. Снимка, на която скачате с парашут би заинтригувала много повече, отколкото тази на която ядете кюфтета например. Запечатаните интересни моменти са добър повод за разговор, което до някаква степен ви предпазва от получаването на скучни писма като: „Здрасти" или „Как си?". Все пак това ще помогне на желаещите да ви заговорят. Вероятно сами ще се убедите, че дори и някой да ви харесва е трудно да започнете разговор по интересен начин. Представяйки себе си в интригуваща светлина давате на останалите възможност да го направят с вас.

Няма да изпадаме в подробности за снимките тип: „муцунка" или тези в обществени тоалетни и разхвърляни стаи. Надяваме се, че тези неща от край време са известни като гафове при фотографиите и няма да ги допуснете в своя профил.

Тук е редно да обсъдим и профилите без снимки. Има няколко основни причини те да липсват при някои хора. Една от тях е, че самите те не харесват външният си вид. Това ги кара да пълнят профилите си със снимки на котенца кученца или от мъжката страна на коли и мотори. Други просто не слагат никакви. Друга причина е семейния статус. Според някои проучвания всеки трети обвързан сред младите има профил в сайт за запознанства. Разбираемо е защо искат да скрият самоличността си. Има и хора, които просто се срамуват от факта, че са се регистрирали в сайт за запознанства. Вие сами преценете дали желаете да общувате с такива потребители.

Съветваме ви преди да излезете с когото и да било на първа среща, предварително да осъществите видео контакт с камера. Това е най-сигурният начин да не останете излъгани с неактуални снимки, или от някой прекалил с фотошопа.


Сайта използва бисквитки. Виж подробности