Съвети за първа среща - за жени

В днешните интензивни времена всеки се усъвършенства и развива. Нормално е да искаме да бъдем по-успешно и във връзките си и отношенията си с познати и непознати. Поради тази причина решихме да дадем няколко кратки съвета и на нашите читателки, за да бъдат по-успешни на първа среща.

1. Жените склонни да поканят някого на среща в днешно време никак не са малко, така че не се страхувайте да преминете в отбора на смелите, защото нали знаете максимата „Който не рискува не печели". Има много срамежливи мъже, които дори и да проявяват интерес няма да ви поканят на среща. Ако забележите, че той ви подхвърля комплименти, че се интересува от вас повече от останалите в сайта не се страхувайте да го заговорите та защо не и да го поканите на среща.

2. Не издребнявайте с подготовката. Важното е да сте в добро настроение да се облечете с нещо не прекалено крещящо. Не прекалявайте с грима, защото мъжете не го обичат особено и често пъти тайно се подиграват на силно гримираните жени, особено когато това е през деня, а не вечерно време(само в такива случаи е позволено).

3. Още нещо, което не трябва да правите е да закъснявате. Гледайте, ако закъснението е неизбежно, то поне да не е прекалено дълго или се обадете да предупредите за това, тъй като съгласете се никой не обича да чака.

4. По време на срещата се дръжте естествено и бъдете себе си. Фалшивите хора лесно се разкриват и това може да ви изиграе само лоша шега, защото никой не ги толерира. Рискувате само да ви помислят за надута и самодоволна, а не искате това нали?

5. Постарайте се дори и да зачекнете темата за бившите гаджета да не говорите особено много по тази тема. Избягвайте да се оплаквате и да ги обиждате, защото това не прави много добро впечатление. Всеки би си помислил:"Дали няма да говори някои ден така и за мен?" Забравете за старите терзания и се оставете по течението. Повярвайте това е най-добрата стратегия.

6. Не обяснявайте на дълго и на широко какво ви дразни в мъжете. Всички знаем какви са изискванията на повечето жени с малки разлики. Не се превръщайте в мрънкало още от първата среща. Рискувате да ви помисли за прекалено претенциозна и обсебваща откачалка, която обича да тъпче половинката си. Това моментално ще ви изпрати в отбора на губещите, тъй като никой мъж не иска такова чудовище.

7. Не прекалявайте с безсмислените приказки. Много момичета правят ужасна грешка, за да избегнат неловкото мълчание, като говорят празни приказки с часове. Не му пълнете главата с истории за домашния любимец или тъпи случки с приятелки. Това само ще го отегчи. Той се интересува главно от вас и едва ли иска да слуша разкази за вашата приятелка. Разбира се това не означава да мълчите през цялото време. Не мислете, че мъжете са длъжни да водят разговора. Те също като вас имат нужда да се интересуват от тях. Задавайте им въпроси. Нека видят, че и вие искате да знаете повече за тях. Ако отговаряте само с кратки изречения и думи от сорта на ДА и НЕ, рискувате да ви помислят за много тъпа и да започнат дори да ви се подиграват. Тези които не биха го сторили са наистина много отчаяни и дори и на тях това не им харесва просто ви търпят с надеждата да се усетите по скоро и да се включите в разговора с повече ентусиазъм.

8. Момичета не си мислете, че мъжете търсят любовта особено много колкото жените. По скоро те излизат с жени с чисто плътски желания. Вие обаче ясно покажете, че не търсите точно това, а нещо по различно. Така ако се е заинтригувал наистина от вашата личност не само с користни цели имате шанс и за други срещи, а не само тази, в която се очаква да влезете в леглото му. Разбира се има много жени, които търсят също само креватни удоволствия в срещите. Ако сте от тях отпуснете се и се наслаждавайте на срещата. Не бъдете сериозна, а закачлива и забавна. Мъжа ще усети това и двамата в крайна сметка ще получите това което искате.

9. На финала на срещата, ако не сте си допаднали си тръгнете с усмивка и приятелски чувства. Не споменавайте нищо за следваща среща. Ако мъжа ви е допаднал пак с усмивка на раздяла може да вмъкнете едно: „Прекарах чудесно, ще ми е приятно пак да излезем". Това ще го успокои и ще го накара по лесно да вземе решението да ви покани на следваща среща. Важното е каквото и да решите накрая да се разделите с усмивка, защото и двамата сте похабили известна част от времето си в името на другия, а и нека да бъдем възпитани едни с други - нищо не ни коства.


Сайта използва бисквитки. Виж подробности