Съвети за първа среща - за мъже

Общуването в сайтове за запознанства е приятно и забавно, но би било безсмислено, ако то не води до реални срещи на живо. Дори и най-интересните контакти накрая се изчерпват, ако не прераснат в нещо повече. Можем да водим интересни разговори с месеци, но рано или късно единия от събеседниците ще започне да се отдръпва. Затова не трябва да отлагаме момента, в който да я поканим на среща иначе рискуваме да ни вземе за страхливи и да ни разкара. Разбира се не трябва и да подраняваме. Почти никоя жена не би се съгласила да излезе с нас, ако сме си разменили едва няколко реда и побързаме с предложението за среща. Най-добре е това да стане след като сме общували достатъчно време, разтопили сме ледовете и сме успели да привлечем вниманието и. Направете предложението точно в момента, когато сте и направили най-силно впечатление и тя е запленена от вас. Препоръчително е преди този момент вече да сме показали ясно, че имаме повече от приятелски интерес към нея. Ако тогава приеме значи половината „битка" е спечелена. Не канете на среща, в момент когато разговора е в скучна или прекалено сериозна фаза. Никоя себеуважаваща се жена не иска да излиза със скучни сухари. Избягвайте и изтъркани фрази като: „Искаш ли да пием по едно кафе?". Не че има нещо лошо да искате да пиете кафе, но това конкретно изречение вероятно го е чувала вече стотици пъти и ще се превърнете в поредния, който с нищо не се отличава. Със сигурност можете да измислите и по-забавен и оригинален начин. Друга грешка, която мъжете обикновено правят е да задават въпроси от сорта на: „Искаш ли да излезем някой път?". Как така някой път? Ти искаш ли да излезеш или не? Имаш ли воля и смелост или си толкова страхлив, че предпочиташ предварително да опипаш почвата и да започнеш отдалече? Дори и да не ви се вярва, жените много се дразнят на това. По добре уточнете определен ден и гледайте той да е скоро преди да си е сменила мнението. Жените са емоционални същества и като такива взимат решенията си на база емоции. Ако мине дълго време от последния разговор, в който сте се уговорили за среща, то вероятно и емоциите свързани с вас ще са отшумели. Тогава рискувате да ви вържат тенекия. Уточнете и какво ще правите доколкото е възможно. „Да излезем" може да означава много неща. Може да излезем и да бягаме голи по центъра, но може и просто да хапнем пица. Има разлика нали? Жените са по-страхливи и недоверчиви от нас. Дори и да имат силно желание за среща с вас, биха желали да имат малко яснота какво ще правите и кога, за да преценят дали ги устройва. Ако въпреки всичко не отговорят положително на вашата покана, не се отчайвайте. На планетата има още 4 милиарда жени!

След като вече сте уредили срещата вероятно сте ентусиазирани и радостни. Хубаво е да се радвате, но имате още доста работа. Най-голямата грешка е да отидете на среща неподготвени. Първото, за което трябва да се погрижите е външния си вид. Ако си милите, че външния вид няма значение и искате да ви избират по характера и голямото ви сърце, то имам лоши новини за вас – няма да стане! Никой няма да обърне внимание на вътрешната ви красота, докато не го привлечете с външността си, освен ако не е сляп. Не се притеснявайте ако не сте като от списанията, защото навън има и други, които не са, но въпреки това имат половинка до себе си. Все пак положете грижи да се доближите максимално до това, което вие самите смятате за красиво. Ще се опитам да ви дам някои съвети как да изглеждате по-привлекателни:

 1. Дрехите - Не бъдете като всички останали, не слагайте дрехи за ежедневието. Всеки втори гащник е облякъл дънки и тъмна тениска съчетани с маратонки. За онези с анцузите изобщо няма да говоря. Постарайте се да не изглеждате семпли, обикновени и еднакви с останалите. Както ние се впечатляваме от добре облечени жени, които карат сърцата ни да бият и дъха ни да спре, така и жените обожават добре облечените мъже. Облечете се мъжкарски и подчертайте хубавите части от тялото си. Например ако имате мускулести ръце и рамена, облечете нещо, което да ги подчертае. Ако пък очите ви са красиви, то сложете нещо, което кара цвета им да изпъкне. Има достатъчно списания и сайтове, които да ви научат кое е привлекателно и кое не е. Не се притеснявайте да се учите от тях. Жените го правят постоянно.
 2. Езика на тялото – Много малко хора си дават сметка за неговата ролята в процеса на ухажване. Това е голяма грешка, защото мимиките, жестовете, стойката, погледа и походката са не по-малко важни от дрехите. Всъщност е доказано, че общуването между хората се осъществява главно, чрез езика на тялото и тембъра на гласа. Едва 7% остават на думите. Ще е малко глупаво да се напъваме да бъдем оригинални в думите, които изричаме, а да не обърнем внимание на това, което тялото ни говори. Има достатъчно книги и статии в интернет, които ще ви помогнат да се усъвършенствате. Основните неща, които трябва да запомните са:
  • Ходете изправени с леко вдигната глава. Извадете ръцете от джобовете и не се притеснявайте да гледате хората в очите. Бъдете леко наперени със самочувствие и винаги в добро настроение. По такива мъже си падат жените. Мъжкарската походка е заложена във вас и няма да ви е трудно да си я припомните.
  • Избягвайте да стоите със скръстени ръце и крака, защото те издават притеснение. Облягайте се назад и не се старайте да заемате по-малко място. Вие сте водач и заемате толкова място, колкото ви е нужно. Останалите се съобразяват с вас, а не вие с тях!
  • Гледайте жената в очите докато и говорите. Не избягвайте страхливо погледа и.
  • Говорете и се смейте силно без да се притеснявате, че ще привличате вниманието на околните. Не би трябвало да ви пука от тяхното внимание. По-скоро те трябва да се страхуват от вашето.
  • Бъдете усмихнати, весели и закачливи. Бъдете и изглеждайте щастливи, а не подтиснати и притеснени. Щастливите хора са магнетични и всеки иска да е около тях.

Горните съвети може и да ви се струват странни, но те ще ви помогнат да изглеждате по-привлекателни. В природата съществуват два вида мъжки индивиди - алфа и бета. Алфа са водещите, тези които имат всички жени, които взимат всичко, което поискат. Те са център на вниманието и останалите се съобразяват с тях. Това са мъжете, по които си падат всички жени, независимо, че някои от тях няма да си го признаят. Бъдете алфа! След като се погрижихте за външния си вид идва времето да се заемете с планирането на самата среща. Не разчитайте, че ще измислите нещо в последния момент защото най-вероятно ще стоите с мадамата и ще се гледате тъпо докато се чудите къде да отидете, а накрая ще се забиете в най-близкото квартално кафе. Измислете мястото предварително. Ще ви дам няколко съвета, които вероятно ще са ви от полза:

 • Измислете оригинално и приятно място - Ако я накарате да изпита приятни чувства от мястото, на което сте, то в последствие тя ще свързва прекараното време с приятни емоции. Когато се замисли как е минала вашата среща ще си каже „беше приятно". Друга причина, поради която е важно да измислите интересно място за среща е свързана с това, че жените много обичат да си разказват. Бъдете сигурни, че веднага след като я изпратите тя ще се обади на най-близката си приятелка и ще и разкаже къде сте ходили, какво сте правили и с какви впечатления е останала. Направете така, че да има какво да разкаже. Нека се гордее с вас пред тях. Това е във ваш плюс.

 • Нека е тихо – Отбягвайте места, на които не можете да си чуете приказката от силна музика или друг силен шум. Като на първа среща ще имате да си кажете много неща и изхода от нея зависи много от тях, затова изберете място, което няма да ви пречи да общувате.

 • Пусто или оживено? – Може би не си задавате този въпрос, но няма да е лошо да помислите и над него. Ако сте на място пълно с хора има голяма вероятност мадамата да се притеснява от техните погледи и това да и попречи да ви обърне нужното внимание. Освен това при евентуален опит да я целунете например, може да и се иска да отвърне, но да изпитва срам от заобикалящите ви хора. Прекалено пустите места също не са за предпочитане, защото атмосферата става твърде тягостна и когато настъпи момент на неловко мълчание няма да има с какво да се измъкнете от ситуацията. Иначе винаги бихте могли да се загледате по нещо интересно на съседните маси и да си намерите тема за разговор.

 • Столове или сепарета? – Вероятно вече се питате що за глупост е това. Въпреки това ви съветвам да не пренебрегвате този избор. От изключителна важност при срещите е да имате възможността да седнете един до друг, а не един срещу друг. Ако стоите на маса със столове как бихте могли да скъсите разстоянието? Седейки на сепаре или пейка имате възможност да се доближите максимално един до друг, да си намирате поводи за физически контакт, с който да стопите ледовете, както и възможността да я прегърнете или целунете. Ако стоите един срещу друг, в повечето случаи ще е неловко изведнъж да решите да си смените мястото и да се преместите до нея. Ако пък сте на столове и да искате няма как да се доближите освен ако не седнете на нейния стол, но тогава рискувате да съберете погледите, тя да умре от срам и да ви изрита. Затова винаги сядайте до нея още в началото.

Приемам, че вече сте измислили мястото и сте се погрижили за външния си вид, затова ще ви дам още няколко съвета от огромна важност. Една от най-големите грешки, които можете да направите когато ви предстои среща е да имате предварителни очаквания. Не очаквайте нищо и не си поставяйте цели. Съсредоточете се върху забавната част от вашата авантюра, а не върху предварително поставени цели. Създайте си весело настроение още преди да излезете и се старайте да го задържите до края. Ако сте спечени и през цялото време си мислите „ох, как да я целуна сега", то резултата няма да ви хареса. Бъдете весели и закачливи – тогава нещата стават по-лесно. Не крийте симпатиите си, нито сексуалния нагон ако имате такъв, но и не бъдете простаци. Правете комплименти, но без да се мазните. Дори и да сте леко провокативни на сексуална вълна – няма лошо. Жените обичат това! Ако прекалите обаче и изтънчените шеги се превърнат в дебелашки, няма да ви огрее. Забранени са и твърде сериозните и сухи разговори. Ако говорите през цялото време за финансовата криза и безработицата сякаш сте излезли на делова среща, пак няма да ви излезе късмета. Направете срещата забавна и изпълнена със закачки, вместо суха и притеснителна и за двама ви. Ако се концентрирате върху веселата част, то неизбежно ще си прекарате добре и най-вероятно накрая ще има екшън.

Всяка интимност между двама души започва с целувка, затова е редно да обсъдя и това. За всеки мъж най-трудната и притеснителна част от една среща е първата целувка. Чувстваме се така сякаш няма да се целуваме, а ще ни вадят сливиците с лъжица. Това се дължи на заложения в нас страх от отхвърляне. Той е вкоренен в нас от хиляди години, когато нашите прадеди са живеели на малки разпокъсани общества, в които всеки е познавал останалите. Още тогава, когато една жена е пожелаела мъж, то останалите веднага са започвали да гледат на него с друго око. Такива са жените и в днешно време. От друга страна, ако мъжът е бил отхвърлен от някоя жена, то и останалите автоматично го смятат за не толкова желана партия. Дори и да го хареса веднага си казва: „Тя не го пожела, а аз да не съм по-долна от нея, че да го вземам. Всички ще знаят, че той е с мен защото тя не го е пожелала". Веднъж отхвърлен, древният мъж е изпитвал огромна трудност да бъде приет от друга жена в същото племе. Авторитетът му сред мъжете също е падал. За щастие в днешно време нямаме този проблем, тъй-като имаме възможността да избираме между хиляди, дори милиони жени. Ако Пена не ще, то Съба ще ви вземе защото двете не се познават. Винаги, когато изпитате този огромен за някои хора страх си спомнете защо го има и бъдете спокойни, че вече нямате нужда от него. Все пак ще ви дам някои препоръки, как да си улесните задачата. Много е трудно ако досега не сте се докоснали и стоите на метър един от друг да се награбите изведнъж. Трябва да сте скъсили дистанцията предварително, да сте си намерили достатъчно причини, за да се докоснете и да привикнете към това. Дали да и помиришете парфюма, дали да и оправите косата или да я държите за ръка. Не се притеснявайте да я прегърнете с ръка преди да сте се целували. Направете го без да ви пука, така както бихте прегърнали и най-добрия си приятел след половин шише уиски. Тогава е много по-лесно и комфортно и за двамата, отколкото изведнъж да навлезете в интимното си поле и да се награбите.

След толкова много съвети, вероятно се чудите къде остана доброто старо „бъди себе си"? Е, аз ще ви отговоря кратко и ясно – забравете го. Когато жените извадят подплънките от сутиените, махнат пристягащите клинове и изтрият всичкия кит от лицата си, тогава и ние може да помислим да бъдем себе си. Себе си са глупаците. Умните хора се развиват и усъвършенстват постоянно. Бъдете умни!


Сайта използва бисквитки. Виж подробности